Vi har sett filmen “ETERNALS”. Her er dommen..

(Sist oppdatert: onsdag, 10 ,nov, 2021 22:55)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Om filmen:. Aldersgrense 12 år. Regi: Chloé Zhao

Skuespillere i hovedroller: Gemma Chan, Angelina Jolie, Kit Harington, Salma Hayek, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Ma-dong Seouk

«Eternals» er en Marvel-film der noe så menneskelig som romantikk tydeligvis skal bety noe, og det gjøres på en politisk korrekt måte, helt til det nesten kjedsommelige..En av heltene – Phastos (Henry)  lever  i et forhold med en annen mann, og for de hetero frister filmen med en sexscene mellom Sersi (Chan) og Ikaris (Madden).

Filmen skal få ros for alt arbeidet som ligger bak CGI delen av filmen, men i våre dager virker det noe gammeldags og kjedelig. I hvert fall når Marvel setter sitt navn på noe, da en er vant med en viss WOW-faktor derfra, og den uteblir her.

«Eternals» ender opp som en mislykket og ekstraordinært langtekkelig film. Dette nærmer seg grusomt en tja… katastrofe?….

Det ble den samme gamle filmen om igjen. Bare om mulig enda mer dønn kjedelig.

Er filmen severdig? Ja hvis du ikke har noe bedre å finne på, er den kanskje det. Av oss klarer den så vidt å få oss til å gidde å kaste terningen. Den landet på terningkast 1

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!