Tåregass-angrep på Martin Garrix’s ADE show

(Sist oppdatert: mandag, 5 ,nov, 2018 19:20)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Samlet sett har ADE vært en fantastisk opplevelse for Martin Garrix og hans massive følge. Med to forestillinger planlagt og fem helt nye singler ut, så vel som en ny fotobok, er det en uke å huske. Menn, forrige natt var det et tilfelle som gikk ned under hans sett på folkemengden skulle ønske de kunne glemme.

Ifølge personer på Reddit og på Twitter utløste noen angivelig en slags gass blant publikum. Noen sier dette er en vanlig praksis for lommetyver på events som dette, for å distrahere. “Noen mennesker kastet tåregass og pepperspray inn i publikum, og det gjorde mange av publikum dårlige,” lyder en kommentar. “Det skremte Martin også.”

Martin Garrix utgitt en uttalelse etter den uheldige hendelsen. “Jeg ble sjokkert av hendelsen i går kveld, og jeg finner det uforståelig at det er folk som gjør denne typen ting. Teamet er forpliktet til å sikre sikkerheten til alle besøkende. I går kveld var en av de mest spesielle forestillingene jeg noensinne har gjort, og jeg gleder meg virkelig til denne en gang i ettermiddag. La oss håpe ingenting som dette skjer i kveld i løpet av runde to, og at alle er trygge der ute.

(Garrix’s respons på saken)

View image on Twitter

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!
About DJ Benjamin Falk 1 Article
DJ at Radio 3fm Norge | Playing House-Trance-Techno-Hardcore-Hardstyle-EDM and more.