TIX og Subwoolfer lurte ett samlet pressekorps. TIX er ikke DJ-Astronauten

(Artikkelen er sist oppdatert: fredag, 13 ,mai, 2022 14:35)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


På Dagsrevyen på NRK, i beste sendetid, rett før den første semifinalen i Eurovision ble det avslørt at artisten TIX, eller Andreas Haukeland, gjemte seg bak masken til DJ Astronauten. Nå viser det seg at dette var et stunt fra gjengen.
I ett intervju med NRK, sier lederen for den norske delegasjonen, Stig Karlsen at de nå avkrefter at artisten TIX er den riktige identiteten bak astronauten.

På ett spørsmål fra NRK om det var et planlagt stunt, svarer Karlsen at:

– Vi alle liker sirkus, og Andreas ville være med, så vi måtte leke litt. Jeg kan bekrefte at det ikke er TIX som er astronauten. Det var relativt spontant. Vi ønsket å lage litt ståhei og bidra til popsirkuset.

TIX er i Torino fordi han har fått oppdraget med å dele ut jurystemmene i Eurovision-finalen lørdag.

“Det er et ærefullt oppdrag. Jeg er kanskje mer nervøs for dette enn opptredenen under Eurovision i fjor. Det er jo en direktesending for 200 millioner mennesker det er snakk om, og det er en veldig seriøs setting, så jeg setter stor pris på tilliten.”

TIX til NRK.

Han forteller også hva han gjorde under Subwoolfers opptreden under semifinalen tirsdag.

“Mens Subwoolfer stod på scenen under tirsdagens semifinale, koste jeg meg på tribunen og heiet sammen med en drøss med norske supportere”, fortsatte TIX.

 

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!