Sandra var ute av Stjernekamp på NRK, Nå er hun med igjen, etter stemmetrøbbel.

(Artikkelen er sist oppdatert: lørdag, 10 ,okt, 2020 17:46)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


En forsinkelse i systemene til selskapet som leverer SMS-stemmene til NRKs «Stjernekamp», førte til usikkerhet rundt resultatet fra lørdagens sending. Sandra Lyng måtte først forlate konkurransen, men sent på kvelden fikk hun vite at hun får være med videre likevel.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

I går trodde jeg at eventyret Stjernekamp var over for meg. Jeg var forberedt på å få mer tid med guttene mine og for å ta tak i den egentlige jobben igjen. Etter å ha grått en skvett, delvis fordi jeg var sliten, det hadde vært en tung uke privat, og fordi jeg ville savne alt av sirkus og folk bak og foran kamera, så kommer NRK og griper tak i meg. «Sandra du røk ikke, det var noe kluss med stemmene» Min umiddelbare reaksjon var å hyle av glede. Er det sant ? Skal vi bare fortsette nå? Ja, det skal vi! Jeg skal synge opera på lørdag (som helt ærlig var den eneste positive grunnen til å ryke i går 😅) Vi blir 9 artister denne uken også! Takk til NRK som kjapt ordnet opp. Det ble en følelsesmessig berg-og-dal-bane i går men nå er jeg klar for å ta tak i en ny uke. Unnskyld meg, må bare lære meg litt italiensk ❤️

Et innlegg delt av Sandra Lyng (@sandralyng)

Mirja Minjares, som er prosjektansvarlig for «Stjernekamp» i NRK, forteller at de venter på forklaring fra Link Mobility, som leverer SMS-tjenesten til NRK.

Nrk nekter å avsløre hva det faktiske resultatet av avstemningen lørdag ble. Den hemmeligheten kommer NRK til å holde på også.

Da gleder vi oss bare til neste lørdag, og håper stemmene blir korrekt mottatt da.

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!

More Innlegg for Show: Sommerpartyet