Funnet av en tredje omkommet person i rasområdet på Gjerdrum

(Sist oppdatert: lørdag, 2 ,jan, 2021 18:32)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


En hundeekvipasje har funnet en tredje omkommet person i rasområdet på Ask i Gjerdrum lørdag formiddag. Det er den andre personen som er funnet i dag.

Politiet opplyser i ettermiddag at det i kveld pågår arbeid for å frigjøre en person som er funnet etter søk med hund. Personen er bekteftet omkommet. Kjønn og alder på den omkomne er ikke kjent.

Personen er den tredje personen som er funnet etter raset natt til onsdag, og ble funnet i det samme bygget som personen som ble funnet tidligere i dag.

I kveld opplyser politiet om at de skal fortsette søket etter overlevende for fullt til klokka 02.00 i natt.

Brannvesenet opplyser om at de hjelper til i redningsarbeidet med personell fra Oslo, Nedre Romerike, og Trondheim. Det skal også komme ressurser fra Bergen.

– De har drevet med et krevende arbeid nede i rasområdet. Det er bløtt og leirete. Det er enormt med vrakrester, sier brannvesenet.

Brannvesenet har laget bruer og stier inn i raset ved hjelp av tremateriale og styrofoam. Noen steder er det så bløtt at isopor må legges på i flere lag. Først når en sti er klar, kan hunder bli sendt inn for å utføre søk etter mennesker.

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!