Donald Trump er Coronasmittet, Visepresidenten er ikke smittet.

Foto: Gage Skidmore
(Artikkelen er sist oppdatert: mandag, 26 ,okt, 2020 16:28)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Foreløpig vet vi ikke mye mer enn at president Donald Trump og Førstedamen Melania har testet positivt for korona og vil holde seg i Det hvite hus. Visepresident Mike Pence og hans kone har begge testet negativt for koronaviruset i dag, sier en talsmann.Hvis Presidenten ikke får alvorlige symptomer, kan han fortsette å fungere nesten  som vanlig. Trump sier selv han skal styre landet, men kan ikke ha nærkontakt med rådgivere.

Førstedamen Melania Trump er også smittet. Trump har den siste uka vært mye sammen med en nær rådgiver som er smittet.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1311892190680014849

følge The Washington Post sier Presidentens lege, Sean P. Conley, at Trump og Melania planlegger å holde seg hjemme i Det hvite hus under sykdommen, og i følge NBC News at:

Det medisinske teamet i Det hvite huset og jeg kommer til å være på vakt i natt. Jeg setter pris på støtten fra noen av landets beste medisinske fagpersoner og institusjoner. Vær trygg på at jeg forventer at presidenten fortsetter å utføre sine plikter uten forstyrrelser mens han kommer seg. Vi oppdaterer om videre utvikling,

Statsminister Erna Solberg ønsker Trump-ekteparet god bedring. – Jeg syns det er vondt uansett hvem som blir syk, sier hun i en uttalelse til NRK.

 

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!