USA får mer human innvandringspolitikk

(Artikkelen er sist oppdatert: onsdag, 3 ,feb, 2021 14:09)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Jeg lager ikke noen ny lov. Jeg eliminerer dårlig politikk, sa Biden da han skrev under på presidentordrene tirsdag
President Joe Biden omgjør det han omtaler som forgjengerens feilslåtte immigrasjonspolitikk og vil gjøre samfunnet i USA mer inkluderende. Tirsdag undertegnet nemlig Biden en rekke presidentordrer som vil gjenåpne USA for innvandrere og gjøre det enklere for 9 millioner som alt befinner seg lovlig i landet, å få amerikansk statsborgerskap.

Deler av “muren” Trump ville bygge, og som han ville at Mexico skulle betale.
Foto:Tomas Castelazo

Visepresident Kamala Harris og Alejandro Mayorkas, minister for indre sikkerhet, var til stede under signeringen.

President Trump var helt fokusert på muren mot Mexico og gjorde ingenting for å løse de grunnleggende årsakene til at folk ankommer grensa vår i sør

Tjenestemann i Det Hvite Hus.

Biden lovet i valgkampen å etablere en egen arbeidsgruppe som skal jobbe med å gjenforene migrantfamilier som ble skilt som følge av endringene Trump innførte i 2018.

President Trumps politikk medførte at voksne som tok seg inn i USA på ulovlig vis, kunne tiltales og deporteres. hundrevis av barn som ble skilt fra foreldrene med tvang, og plassert i egne mottak og leirer i USA, noe amerikanske myndigheter fikk massiv internasjonal kritikk for.

Trump ble tvunget til å reversere deler av politikken, men de hundrevis av barna som ble skilt fra foreldrene med tvang, sitter fortsatt innesperret i USA.

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!