Braathen starter nytt norsk flyselskap

Erik G. Braathen daværende styreleder i Norwegian Air Shuttle asa ble kåret til Årets Styreleder i 2006
(Artikkelen er sist oppdatert: tirsdag, 6 ,okt, 2020 14:33)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Det nye selskapet skal på vingene allerede før sommeren neste år.

– Vi tror at denne industrien kommer til å endre seg betydelig i tiden framover, sier Braathen i en kommentar til NRK som omtalte saken først.

Han mener i følge NRK at det nye selskapet kan tilby noe nytt og sier at folk fortsatt kommer til å fly når vi er ute av koronakrisen og at det nye selskapet skal gjøre det på en effektiv og moderne måte.

LN-SUA i Braathens safe`s gamle farger
Boeing 737-200

Erik G. Braathen var administrerende direktør i Braathens Safe i ti år frem til 1999, og har også sittet i styret i Norwegian hvor han ble kåret til Årets Styreleder i 2006 .

Braathen er ikke alene om flyselskapet. I tillegg til Brede Huser, er også Thomas Ramdahl, Asgeir Nyseth, Alf Sagen, Bjørn Erik Barman-Jenssen og Tord Meling med når han nå lanserer et nytt norsk flyselskap.

Det skal være 25 personer for jobber med å bygge opp det nye selskapet. Teamet består av flere kjente navn fra blant annet Norwegian. Asgeir Nyrseth var driftssjef i Norwegian frem til for to år siden, i tillegg har også Brede Huser og Bjørn Erik Barman-Jenssen fartstid fra Norwegian.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020 Jarle F Reiss

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!