Strømsgodset satt i karantene

(Artikkelen er sist oppdatert: tirsdag, 10 ,nov, 2020 09:58)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Hele A-laget til Strømsgodset er satt i karantene til 16. november, fordi en juniorspiller i klubben har testet positivt for corona.

Klubblege Erik Dag Knudsen sier de har startet smittesporing og tester alle som har vært i nærkontakt med spilleren. Juniorspilleren, som er en del av rekruttstallen, har trent med A-laget siden oppstarten etter corona-oppholdet. Han har ikke vært involvert i kampsituasjon.

Spilleren ble testet søndag kveld og er nå i 10 dagers isolasjon. Han hadde sin siste trening med laget fredag. Spilleren har ingen symptomer og føler seg i fin form. Han ble testet fordi han har vært i kontakt med en person som senere fikk påvist corona-smitte.

Den positive Covid-19 testen betyr at alle spillerne i A-lagstroppen og de i støtteapparatet som har vært i kontakt med utøveren, er satt i hjemmekarantene til og med mandag 16 november, som er 10 dager etter siste kontakt.

Grunnet den kommende internasjonale perioden vil det ikke påvirke Strømsgodsets neste kamp mot Bodø/Glimt som spilles 22. november. Alle som er i karantene skal corona-testes de neste dagene

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!