Fant kokain hos Petter Northug

(Artikkelen er sist oppdatert: mandag, 21 ,des, 2020 18:42)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Toppidrettskjendisen er igjen i hardt vær. Sist var det fyllekjøring, nå er det narkotikafunn og grisekjøring med bil saken dreier deg om. Northug skal ha blitt stoppet etter å ha kjørt i 168km/t. Han ble, etter å ha blitt stoppet mistenkt på å være narkotikapåvirket, og etter en undersøkelse hjemme hos Northug fant politiet narkotika.

Det er ikke første gang Northug er politiets søkelys. I 2014 innrømmet han å ha kjørt i fylla, og stukket fra ulykken, noe som førte til 50 dager i fengsel og bot, etter at han krasjet i et autovern i Trondheim.

Politiet twittret hendelsen slik:

ENDRET:

Opprinnelig tekst: “Hendelsen bekrefter Northug selv på Instagram.

I ettertid har Northug slettet innlegget, dermed ble følgende tekst borte fra dette innlegget:

Jeg har gjort en stor feil. I går kveld ble jeg stoppet av politiet i fartskontroll. Jeg kjørte altfor fort, og ble også tatt med på legevakten til blodprøve. I tillegg fant politiet en mindre mengde narkotika hjemme hos meg. Det dreier seg om kokain. Jeg er fortvilet og redd for hva fremtiden vil bringe, og utrolig lei meg for alle de som jeg nå har skuffet, igjen. Jeg vet at det nå blir en straffesak. Da skal jeg ta ansvar for det jeg har gjort.

Petter Northug

På Facebook skriver han:

I går kveld ble jeg stoppet av politiet i fartskontroll. Jeg kjørte altfor fort, og ble også tatt med på legevakten til blodprøve. I tillegg fant politiet en mindre mengde narkotika hjemme hos meg. Det dreier seg om kokain. Jeg er fortvilet og redd for hva fremtiden vil bringe, og utrolig lei meg for alle de som jeg nå har skuffet, igjen. Jeg vet at det nå blir en straffesak. Da skal jeg ta ansvar for det jeg har gjort

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020 Jarle F Reiss
Hovedfoto:: Av Tor Atle Kleven from Trondheim, No more...

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!

More Innlegg for Show: Ekstra Nyhetssending