Var lei av å måtte betale for å møte nye venner, nå lanseres en gratis “Dating-portal”

(Artikkelen er sist oppdatert: tirsdag, 20 ,okt, 2020 16:42)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Noe av det største “problemet” med såkalte Dating sider og apper, er at man ofte må betale for å få kontakt med mennesker man finner interessante. Nå kan det bli slutt på det.

3FM Norge har lansert en datingportal som er åpen for folk i nesten alle aldre (18årsgrense). Etter at man har registrert seg, så kan man gå direkte i gang med å ta kontakt med andre. Portalen vil være en direkte konkurrent til alle som forsøker å tjene penger på folks ensomhet, ved at den skal være gratis å bruke.
Vi vet at portalen ikke har så mange registrerte enda, men vi har valgt å lansere likevel, siden det er gratis og registrere seg, og det er jo bare å tipse venner om dette, så blir det nok raskt mange medlemmer. Vi fant ut at det er bedre å lansere en “tom” portal, enn å bruke det tricket mange datingportaler benytter, å ha mange falske profiler. Det fører bare til skuffelse.
Portalen har også en egen gratis chat.
Det er ikke bare de som er ute etter ett forhold som er velkomne til å bruke portalen vår, men også de som er på utkikk etter nye vennskap.
Velkommen som medlem! DU KAN REGISTRERE DEG HER

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020 Jarle F Reiss

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!