Var lei av å måtte betale for å møte nye venner, nå lanseres en gratis “Dating-portal”

Noe av det største “problemet” med såkalte Dating sider og apper, er at man ofte må betale for å få kontakt med mennesker man finner interessante. Nå kan det bli slutt på det.

3FM Norge har lansert en datingportal som er åpen for folk i nesten alle aldre (18årsgrense). Etter at man har registrert seg, så kan man gå direkte i gang med å ta kontakt med andre. Portalen vil være en direkte konkurrent til alle som forsøker å tjene penger på folks ensomhet, ved at den skal være gratis å bruke.
Vi vet at portalen ikke har så mange registrerte enda, men vi har valgt å lansere likevel, siden det er gratis og registrere seg, og det er jo bare å tipse venner om dette, så blir det nok raskt mange medlemmer. Vi fant ut at det er bedre å lansere en “tom” portal, enn å bruke det tricket mange datingportaler benytter, å ha mange falske profiler. Det fører bare til skuffelse.
Portalen har også en egen gratis chat.
Det er ikke bare de som er ute etter ett forhold som er velkomne til å bruke portalen vår, men også de som er på utkikk etter nye vennskap.
Velkommen som medlem! DU KAN REGISTRERE DEG HER

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020 Jarle F Reiss

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!