Pappa ville vært forferdet og sjokkert!

Donald Trump møter Ronald Reagan
(Artikkelen er sist oppdatert: onsdag, 21 ,okt, 2020 04:02)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Ron Reagan, som er sønnen til Ronald Reagan, USA`s 40. president, tror ikke faren ville kjent igjen dagens Republikanske parti.

Pappa ville vært forferdet over Det republikanske partiet akkurat nå. Den ryggløse enheten som vi ser i Det hvite hus nå, ville sjokkert ham.

Ron Reagan er selv demokrat, og har tidligere talt på Demokratenes landsmøte.
Nå som meningsmålingene for Trump bare blir dårligere og dårligere, to uker før valget, er det antakelig flere republikanere som tenker på hvordan de skal posisjonere seg ved et eventuelt valgnederlag.
Et aktuelt spørsmål i den sammenheng er hvilken retning Det republikanske partiet skal ta dersom Trump ikke blir gjenvalgt.

Jeg tror ikke at det å vende tilbake til Ronald Reagans dager er den rette løsningen for Republikanerne. Men de har ikke så mye annet heller. Og Donald Trump har gjort enormt mye skade på dette partiet. Når jeg tenker på min far, tenker jeg på ord som integritet, anstendighet, verdighet, ære og patriotisme. Ikke nasjonalisme, men patriotisme. Alle de kvalitetene er det stor mangel på i Det hvite hus nå. Og helt ærlig så har Det republikanske partiet vært medskyldig i å bryte ned de verdiene“, sier Ron Reagan.

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!