Nattens debatt: Trump ga blaffen i regler, og oppførte seg svært dårlig.

(Artikkelen er sist oppdatert: lørdag, 10 ,okt, 2020 17:37)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Avbrytelser, spydigheter og drittkasting preget den første debatten, hvor Donald Trump fremsto som en bortskjemt og trassig tenåring. Joe Biden fremsto som en svært sympatisk bestefar som også kan åpne kjeften og si klart fra hvor skapet skal stå, noe han til de grader gjorde da han ba Presidenten holde kjeft, etter konstante avbrytelser .

Debatten, som allerede i det den var over, får karakteristikker som tidene verste, og det meste av grunnen til det ligger på Trumps skuldre. “The Commission on Presidential Debates”, som arrangerer debattene, har sagt at de vi se på nye måter å styre debattene på slik at de i fremtiden skal slippe det som nærmest ble en skandale i går.

Det er nesten utrolig at Presidenten hadde frekkhet nok til å twittre det han gjorde i dag, når har vet hvor mange millioner som faktisk så debatten, og ikke minst så Donald Trump’s mildest talt svært dårlige oppførsel.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1311385306571042816
Trump og hans republikanske rådgivere må få ordnet opp i Trump’s fremtoning. Republikanerne må be ham om å oppføre seg som folk.
Til tross for all forstyrrelsen klarte Joe Biden å være fokusert og saklig. Enkelte mener de 2 neste debattene bør avlyses, samtidig som man forklarer seerne at fordi Trump ikke klarer å oppføre seg, og forholde seg til reglene må man avlyse de neste debattene fordi det ikke er noe mer å lære så lenge den ene debattanten er så totalt ute av kontroll.
Artikkelen er oppdatert kl 22:00

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!