Eurovision Song Contest avlyst

Den internasjonale Melodi Grand Prix finalen skulle etter planen gått av stabelen i Rotterdam i Nederland i mai. På grunn av koronaviruset ser Eurovision Broadcasting Union (EBU) nå seg nødt til å avlyse arrangementet.
Årets norske finale ble preget av stemmekaos. Brandstorp var en av forhåndsfavorittene med låten «Attention», og sa i etterkant at uansett hvem som seiret i år ville fått de samme spørsmålene. Hun var da klar for å reise rundt i Europa for å vise frem låten. Nå har den drømmen blitt knust av virusutbruddet.

Ulrikke Brandstorp som vant den norske Melodi Grand Prix-finalen, sier i en pressemelding at hun hadde gledet seg ekstremt til å representere Norge, men at det nå handler om viktigere ting enn musikkonkurransen.

“Jeg har full forståelse for at arrangørene har kommet til denne avgjørelsen, slik at fokuset nå er på å stoppe koronaviruset verden rundt. Jeg er naturligvis også lei meg, men nå må jeg sette meg ned sammen med NRK og finne ut mer om hva dette betyr,”sier Ulrikke Brandstorp.


← All Innlegg for Show