Eurovision Song Contest avlyst

(Artikkelen er sist oppdatert: torsdag, 9 ,apr, 2020 23:34)

Denne artikkelen er over to måneder gammel, og kan derfor inneholde utdatert informasjon.


Den internasjonale Melodi Grand Prix finalen skulle etter planen gått av stabelen i Rotterdam i Nederland i mai. På grunn av koronaviruset ser Eurovision Broadcasting Union (EBU) nå seg nødt til å avlyse arrangementet.
Årets norske finale ble preget av stemmekaos. Brandstorp var en av forhåndsfavorittene med låten «Attention», og sa i etterkant at uansett hvem som seiret i år ville fått de samme spørsmålene. Hun var da klar for å reise rundt i Europa for å vise frem låten. Nå har den drømmen blitt knust av virusutbruddet.

Ulrikke Brandstorp som vant den norske Melodi Grand Prix-finalen, sier i en pressemelding at hun hadde gledet seg ekstremt til å representere Norge, men at det nå handler om viktigere ting enn musikkonkurransen.

“Jeg har full forståelse for at arrangørene har kommet til denne avgjørelsen, slik at fokuset nå er på å stoppe koronaviruset verden rundt. Jeg er naturligvis også lei meg, men nå må jeg sette meg ned sammen med NRK og finne ut mer om hva dette betyr,”sier Ulrikke Brandstorp.

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!

More Innlegg for Show: