Skriv din siste hilsen til Kåre Willoch

Her kan du skrive en siste hilsen til Kåre Willoch.

Har du en historie, eller et minne om ham du vil dele, kan du gjerne gjøre det.

Skriv en hilsen

 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
25 entries.
Nils Johan skrev på 7. desember 2021 at 01:54
Kåre viste at man ikke trenger å tilhøre venstre for å støtte Palestina.
Anna Peters skrev på 7. desember 2021 at 01:53
Takk for dine tålmodige, realististiske og grundige politiske diskusjoner. Jeg har aldri stemt på høyre og kommer aldri til å gjøre det, men det står enorm respekt av deg og din jordnære holdning til politikken! Jeg skulle ønske det var flere av ditt kaliber i dagens politiske diskurs. Norge ville vært rikere om flere av våre representanter var som deg!
Said Hassan skrev på 7. desember 2021 at 01:52
Hvil i fred
Tom skrev på 6. desember 2021 at 21:11
Jeg minnes Kåre Willoch som en mann med meningers mot og med kunnskaper om mangt og meget. Nu går alt så meget bedre var et utsagn som har fulgt meg gjennom mange år. Vennlig og bestemt og en mann man slett ikke alltid var enig i, hans standpunkter men måtte beundre hans måte å fremstå på. Takk Kåre for alt hva du har gjort og betydd !
Hanne skrev på 6. desember 2021 at 20:49
Hvil i fred, Kåre. Du gjorde en god jobb for Norge og prøvde utrettelig å gi andre bedre liv også med din skarpe og høylydte penn og stemme. Nå er det kun hvisking tilbake.
David skrev på 6. desember 2021 at 20:46
Jeg har alltid likt deg slik du var, poltisk korrekt og litt morsom. Hvil i fred du bil bli husket for alltid
Dj Falk skrev på 6. desember 2021 at 20:44
Du vil bli husket for alt det gode du gjorde. I motsetning til andre politikere som skriker opp for alt, så var du klok og holdt kjeft til du hadde noe viktig å si. Det gjorde at folk lyttet når du sa noe. Den holdningen du etter hvert tok i Palestinaspørsmålet, forteller meg at du også var en mann som satte rettferdighet og moral høyt. Du vil bli savnet!❤️ Takk for alt du var!
Thomas skrev på 6. desember 2021 at 20:39
Hvil i fred Kåre Willoch ❤️ Du vil alltid bli husket for det du gjorde for Norge ❤️du er å bli en hedersmann
Ragnhild skrev på 6. desember 2021 at 20:36
Takk til en strålende mann og politiker som tok Norge fremover. Sa hva han mente og mente det han sa. Hvil i fred <3
Kristina skrev på 6. desember 2021 at 20:30
Takk for innsatsen for Norge. Du vil bli husket som en klok og stor statsmann.
Bertha skrev på 6. desember 2021 at 20:29
Kåre Willoch var Norges eneste ærlige politiker, tenkte jeg da jeg for første gang avla min stemme i 1981. Siden beveget jeg meg stadig mer mot venstre politisk, hoppet glatt over partiene i midten... med tiden ble min politikerforrakt for grunnleggende til å avlegge min stemme lengre... Uansett min politiske farge gjennom 40+ år; Kåre Willich er den eneste sanne KONSERVative politiker i min levetid. Hans ønske gjennom sin politikk var å konservere og bygge videre... I den seneste tid har det vært kappløp om å bryte ned alt som der ble bygget, eller? En sann landsmann var du, Vår Alles Kjære Kåre Willoch. Travel safe!
Magnus skrev på 6. desember 2021 at 20:27
«Ein klok mann», sa far min, og bad om stillhet når Kåre Willoch hadde ordet på fjernsynet. Far min var nok ikkje på samme «parti», som Kåre, men begge hadde gjort tjeneste i tysklandsbrigaden kort etter at andre verdenskrig var over. Den opplevinga var med på å gje ballast, og gjensidig respekt for andre vidare i livet. Kvil i fred.
Dag skrev på 6. desember 2021 at 20:27
Akkurat som noe av bunnen av det norske samfunnet falt ut nå. Du var et fantastisk forbilde som statsmann og som menneske. Jeg møtte deg aldri, men jeg gråter nå.
Tor skrev på 6. desember 2021 at 20:26
Høyres viktigste politiker på 60,70,80 og 90 tallet. Les hans 2 bøker og få innblikk i en statsmanns historie og tanker. Han åpnet Norge. Kondolerer.
Arild skrev på 6. desember 2021 at 20:26
Den sakligste og høfligste politiker jeg noen gang har vært i kontakt med. En særdeles sympatisk gentleman.
Kristian skrev på 6. desember 2021 at 20:25
RIP
Heidi skrev på 6. desember 2021 at 20:25
Jeg vokste opp på 70- og 80-tallet med Gro og Kåre i debatt på statskanalen. Jeg var selv et barn, og uten å forstå hva de var uenige om, var det lett å forstå at de to ikke var på samme lag. Har som voksen satt stor pris på K. Willoch, hans meninger og innspill. Fred over ditt minne.
Ingrid skrev på 6. desember 2021 at 20:24
Ein heidersmann har sett frå seg vandringsstaven. Kåre Willoch var ein klårtenkt mann, han sette ord på det andre tykte var vanskeleg. Forklarte og begrunna dei politiske vala han tok. Gjennom åra vart eg meir og meir einig med Kåre Willoch. Han meinte og argumenterte, eg og mange andre nikka og var einige. Uredd var han, roleg og sindig i all si framferd. Alltid med tanke på det beste for einskildmenneske og samfunnet. Kåre Willoch var eit godt føredøme for oss alle. Takk!
Randi Skaug skrev på 6. desember 2021 at 20:23
Takk for alt du har nedlagt av arbeid og engasjement for landet og verden, Kåre Willoch. En gang engasjerte jeg Willoch som foredragsholder på et event. Foredraget var tydeligvis fristende for vi måtte sette inn flere stoler enn det som var påmeldt antall. Han startet foredraget med å spørre tilhørerne hva de lurte på. Deretter besvarte han spørsmålene og vel så det. Tilbakemeldingen var karakter seks på en skala til seks. Jeg tror ingen glemmer den timen hvor han hadde oss i sin hule hånd. Et imponerende menneske!
Armin skrev på 6. desember 2021 at 20:22
Ble ordentlig lei meg da jeg hørte denne nyheten. Du vil alltid bli husket

Likte du artikkelen? Støtt oss gjerne på Patreon!